skip to Main Content

Ben je in het bezit van een product of een bedrijf die jij wilt promoten?

  • Zoek je naar een plek om je producten of diensten naar voren te brengen?
  • Zoek dan niet verder

Wij hier bij panopticons.nl zijn meer dan blij om jou te helpen met het vertonen van jou producten oftewel diensten.

Wij doen het ook graag tegen een redelijke prijs.

Zoals jij die geïnteresseerd bent in hetgeen wij tentoonstellen en zo de website frequent bezoeken, willen wij terug helpen. Daarom geven wij jou die iets wilt adverteren de gelegenheid om het bij ons te kunnen doen.

Gaat het dan nou om haar producten, een nieuw soort sap die je op de markt wilt brengen, je bedrijf die je meer bekend wilt maken of een evenement die jij wilt promoten.

Wij zijn bereid je te helpen tegen een prijs.

Het hoeft dan ook niet altijd om een bedrijf te gaan of een product die je wilt promoten. Zelfs al heb je een organisatie of ben je aangesloten bij een organisatie en wil je hetgeen waarvoor jullie staan op meerdere platforms promoten.

Het maakt voor ons niet uit om wat voor type advertentie het gaat. Zolang je iets heb die je wilt adverteren en je het door onze website wilt doen kan dat. Er zijn dagelijks ongeveer 500 mensen die onze website bezoeken. Uit de 500 bezoekers zullen er tenminste 200 of 100 mensen zijn die geïnteresseerd zullen zijn in hetgeen jij wilt adverteren.

  • Dit maakt dat er dagelijks ongeveer 100 of 200 mensen zijn die weet hebben van het product dat jij verkoopt of het bedrijf waarmee je bent gestart.
  • En door deze dagelijkse bezoekers kan je meer klanten aantrekken die dan op hun beurt het product ook aan anderen doorspelen. De prijs die wij vragen voor het laten adverteren op de website ligt tussen de 100 en 200 euro.

Een redelijke prijs voor iemand die pas begonnen is en zijn business op voeten probeert te brengen. Wij willen voor deze bedrijven niet te veel vragen, omdat zij namelijk pas gestart zijn en de eerste jaren niet zoveel winst zullen maken.

Dit zal hen mogelijk een goeie start geven naar het opbouwen van een succesvol bedrijf. Gaat het om een bedrijf die al bekend is onder het publiek en zoek je gewoon naar nieuwe podiums om het product ten toon te stellen of om nieuwe producten ten toon te stellen dan zal de prijs evenredig wel verschillen. Wij willen hiermee hopelijk jou een handje helpen jou bedrijf te boosten.

In feite helpen we elkaar een handje.  

Jij die meer klanten bij krijgt die de website bezoeken en wij die meer bezoekers op de website zullen hebben die van het product gehoord zullen hebben. Heb jij dus iets dat jij wilt adverteren of ken je iemand die iets wilt adverteren?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier hier onder in te vullen. Je krijgt dan rechtstreeks contact met ons, waardoor wij verder over de termen van het adverteren kunnen afspreken.

Back To Top