skip to Main Content

Wij hier van panopticons.nl bieden jou die geïnteresseerd zijn in architectuur of geschiedenis van Europa een overzicht van de panopticons die vroeger gebouwd werden en de historie daar achter.

Er zijn er een tal van deze type gebouwen die men vroeger als een gevangenis bouwden.

In de 18ᵉ eeuw bouwden men deze panopticons om een beter uitzicht te hebben op de gevangenen. Tot op de dag van vandaag zijn zij één van de mooiste type architectuur op aarde om te bewonderen.

Alhoewel verouderd staan deze gebouwen er hedendaags nog steeds en dienen als mooi fotografie werk.

Zoek jij naar inspiratie voor het bouwen van je eigen huis, kantoor, hotel of ben je simpelweg gewoon geïnteresseerd in de geschiedenis van panopticons en hoe ze zijn te komen ontstaan dan ben je hier terecht.

Maar is dat alles

Nee, helemaal niet

Wij willen ook evenementen organiseren in samenhang met de onderwerpen op de website.

Heb jij dus enig idee over wat voor soort evenement of wil je het ons helpen deze evenementen organiseren dan raad ik aan contact met ons te maken.

Wij willen zo concreet en correct mogelijk informatie ten aanzien van de panopticons in Europa doorgeven. Vindt jij dat niet alles correct is, dat er enkele details zijn die wij mogelijk over het hoofd hebben gezien, heb je enig op- of aanmerkingen of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je meer weten dan mag je ook contact met ons opnemen.

Indien je meer hierover wilt weten of met vragen zit en de informatie op de website u niet genoeg informeert mag je dan contact met ons opnemen door het onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier
Back To Top