skip to Main Content

Panoptiocons.nl is een website die haar bezoekers informeert naar het bestaan van panopticons in Europa en het nut dat zij bezitten. Daarnaast geeft het ook een overzicht van het architectuurwerk in de 18e eeuw.

Behalve dit heeft de website ook een blog waar je een tal van onderwerpen ten aanzien van panopticons met hun geschiedenis als nut vindt.

De onderwerpen zijn vaak genoeg variërend en maken een lezer nieuwsgierig.

Ben jij geïnteresseerd in de geschiedenis van panopticons of heb je meer weet van deze ouderwetse gebouwen en heb je ideetjes over onderwerpen die op de blog geplaatst kunnen worden dan kun je contact met ons maken.

Heb je ook enkele tips over pakkende titels of over ons manier van schrijven die wij kunnen gebruiken dan kun je ook contact met ons maken.

Wij willen ons namelijk niet alleen bij de website houden, maar ook evenementen in samenhang met de onderwerpen die op de website geplaatst worden of gewoon panopticons in het algemeen organiseren.

Heb jij ook enkele ideetjes over de evenementen die georganiseerd kunnen worden, waar het georganiseerd kan worden en hoe dan raad ik aan contact met ons van panopticons.nl op te nemen.

Het hoeft niet speciaal jezelf te zijn. als je iemand kent die er interesse voor heeft mag je de persoon ook aanraden.

Maar stopt het hier?

Helemaal niet

Er zullen zeker wel enkele details ten aanzien van de panopticons in Europa en hun geschiedenis over het hoofd gezien kunnen worden alsook de panopticons in bepaalde landen die wij vergeten zijn.

Heb jij dus meer informatie hierover of heb je opmerkingen ten aanzien van de informatie die verstrekt wordt op de website mag je ook contact met ons maken.

Bezit jij kennis over de bouw van panopticons in de 18e eeuw of heb je leuke ideetjes over hoe men gebruik kan maken van de architectuur van eeuwen terug in het leven van vandaag dan kan je ons een berichtje sturen.

Vindt jij dat er ook veel meer te zien is aan de architectuur van panopticons buiten Europa en de geschiedenis daar achter mag je dan ook contact met ons maken en suggesties opsturen van de panopticons buiten Europa met interessante achtergronden en ook geweldig architectuur.

Wij houden ons nu nog op de panopticons binnen Europa, maar als je vindt dat het zo zonde is voor enkele van de panopticons buiten Europa dan kunnen wij misschien ook een lijstje voor hen maken op basis van jou informatie.

Zeg je dat ze toch goed aansluiten op de panopticons die wij binnen Europa hebben dan mag je ons de panopticons en het verhaal achter ze sturen.

Ideetjes of tips kunnen opgestuurd worden door het onderstaand formulier in te vullen. Dit brengt jou rechtstreeks naar onze server.

Back To Top