skip to Main Content

Verhuisbenodigheden: hoe kies je de juiste?

Bestelbus

Moet je binnenkort verhuizen en zit je met je handen in het haar? Ga rustig zitten en probeer tot rust te komen. Wij zullen samen met jou een stappenplan maken over de verschillende benodigheden die je nodig zult hebben en de verschillende keuzen die je zal moeten maken.

Start met het maken van een lijst. Op deze lijst noteer je welke spullen meegaan naar je nieuwe woonadres. Is je lijst af dan kun je starten met inpakken. De spullen die niet mee gaan kun je naar een kringloop winkel brengen of naar de afvalstraat brengen.

Hierna kun je opzoek gaan naar een goede verhuisauto. Voor een goede verhuisbus huren in Zutphen, kun je contact opnemen met  autoverhuur Zutphen of kijk op hun website https://vbgautoverhuur.nl/. Op de website kun je alles over dit bedrijf lezen.

Bij het uitkiezen van een verhuisauto moet je al nagedacht hebben over volgende zaken :

  • Wat verwacht je van de auto
  • Ophalen van de auto
  • Voor hoelang huur je de auto
  • Wat ga je met de auto doen tijdens de huurperiode
  • Inleveren van de auto
  • Onenigheid over de rekening

Wat verwacht je van de auto

Indien je een auto wilt huren moet het duidelijk zijn wat je van plan te verplaatsen. Dit moet goed gecommuniceerd worden met de verhuurder. Wees vooral eerlijk omdat je achteraf in problemen kan raken. Huur je misschien een kleine auto waarin je bijvoorbeeld geen kasten

mag verplaatsen dan kun je in problemen komen wanneer je dit toch doet. Het is best mogelijk dat je iets beschadigd in de auto en voor de kosten zal moeten opdraaien.

Ophalen van de auto

Wanneer je de auto ophaalt is het belangrijk om alle relevante stukken van elke bestuurder die de auto zal rijden meeneemt. Ook hier moet je eerlijk zijn. Laat niemand de auto besturen die niet als bestuurder is aangegeven bij de verhuurder. Maakt deze persoon brokken in het verkeer dan kun je in grote problemen komen. Controleer bij het ophalen van de auto deze ook grondig. Ga na of de auto schade heeft. Indien dit het geval is dan is het verstandig om hierover melding te maken. Je bespaart jezelf Hiermee onnodige discussies bij het inleveren van de auto.

Voor hoelang huur je de auto

Hou je aan de gemaakte afspraken. Indien je de auto voor 2 dagen hebt gehuurd dan moet je deze ook binnen afgesproken tijd inleveren. Indien je in deze periode schade veroorzaakt aan de auto dan moet je zo snel als mogelijk contact opnemen met de verhuurder.

Wat ga je met de auto doen tijdens de huurperiode

Zet de auto alleen in voor hetgeen je deze hebt gehuurd.

Inleveren van de auto

Lever de auto in met een volle tank benzine en zorg er ook voor dat deze goed is schoongemaakt. Niets is zo lastig dan een auto inleveren met jou eigen troep erin.

Onenigheid over de rekening

Bespreek de rekening vooraf zodat je bij het inleveren geen discussies hebt.

Back To Top